De Jongens van Outdoor

Adres

Van Emstweg 85
8426 BT Appelscha

Telefoon 0516 - 43 33 09

Website http://www.dejongensvanoutdoor.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij De Jongens van Outdoor doen we ons best om avontuur in leven te houden. Wij dagen je uit, verrassen je en houden je scherp! Wij zijn hartstochtelijk in het motiveren van mensen en hun zelfvertrouwen. "Ik kan het niet" inruilen voor "ik kan het!" is het mooiste dat er is. Wij willen in ieder geval hét bedrijf zijn waar de beste en mooiste avonturen beleefd worden. Kom jij het met ons meebeleven?

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2005

Milieubeleid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een containerbegrip waar vaak te pas en te onpas mee wordt gegooid. Maar hoe dragen wij nu echt bij aan een betere maatschappij? Om dat aan te kunnen tonen en hard te kunnen maken, hebben wij een soort MVO-ladder gemaakt. Wil je hierover meer informatie? Laat het ons weten! Wij zijn je graag van dienst. Neem contact met ons op via de contactgegevens.

1. Beweging

Wij zijn van mening dat als je beweegt, je gezonder leeft. Als buitensportbedrijf staat beweging bij ons centraal. Wij hebben geen gemotoriseerde activiteiten.

2. Samenwerken

Wat je lokaal kunt inkopen, moet je lokaal inkopen. Wij proberen met ons bedrijf zoveel mogelijk producten lokaal in te kopen om daarmee de samenwerking met ondernemers uit de regio te versterken.

3. Personeel

Door het seizoenskarakter van ons bedrijf zijn er bij ons enorme pieken en dalen in het bezoek. Door een grote flexpool aan personeel vangen wij deze pieken op. De afgelopen vijf jaar was het ziektepercentage 0%. Dat laat maar zien dat wij gezonde, maar vooral gemotiveerde medewerkers hebben!

4. Milieu

Wij werken met biologisch afbreekbaar bestek en borden. Door deze keuze gebruiken wij minder water, minder stroom en minder personeel. Op alle vlakken een besparing. Daarnaast scheiden wij afval nu meer en beter. We printen zo weinig mogelijk, letten scherp op het beheer van het wagenpark en hebben personeelsfietsen.

Twitter @De_Jongens

Onze partners