De Klik

Adres

Klokkegat 49
6741 EM Lunteren

Telefoon 0622103183

Website https://www.metbiomassagoedopweg.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

De Klik ontwikkelt circulaire diensten en producten waarbij organische reststromen als grondstof worden gebruikt. We zijn nu 2 concepten aan het opschalen: Binnenschaap en Uitvalvoedselweeropweg.

  • Binnenschaap staat voor de productie van akoestische panelen en interieurproducten gemaakt van de geschoren vachten van schapen die voor natuurbeheer worden ingezet.
  • De dienst Uitvalvoedselweeropweg is gericht op bijeenkomsten en feesten. We laten een cateraar koken met producten die bij supermarkten en telers in de buurt dreigen bij het afval te belanden. We regelen ook de levering van die producten bij de cateraar in de keuken.

We runden eerder het platform BiomassaDHZ voor vraag en aanbod van biomassa. Dat concept is op onderdelen overgenomen door andere organisaties. We gaan door met innoveren met groene grondstoffen. De materialen waar op het platform veel aanbod van was zoals de voedselresten en schapenvachten, maar door gebrek aan vraag alsnog bij het afval belandden, zijn nu onze uitdaging. Met onze ervaring helpen we ook anderen bij hun ontwikkelproces via de design doing aanpak en bij het helpen van het optimaliseren van klantbenaderingsstrategie

We zijn een kleine sociale onderneming en werken als netwerkorganisatie met vele andere organisaties samen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

De werkzaamheden richten zich op duurzaamheid en lokaal hergebruik. In de eigen organisatie wordt gestreefd naar het voorkomen van restafval en het minimaliseren van transportafstanden.

SDG: 3,9,11,12

Twitter @DeKlikLunteren

Onze partners