De Koeijer Schilders

Adres

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand

Telefoon 0113 - 577 220

Website https://www.dekoeijerschilders.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

De Koeijer Schilders is een professioneel schildersbedrijf met zo’n 60 medewerkers, ontstaan uit de fusie tussen Meesters de Koeijer en Boot Schilders. Beide bedrijven bieden u ca. 80 jaar ervaring op gebied van onderhoud van uw vastgoed binnen en buiten.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

De Koeijer Schilders levert op een professionele wijze de kwaliteit die een klant van ons verwacht. Dit doen wij vooral op het gebied van schilderwerk in totaal onderhoud van vastgoed binnen en buiten. Met een innovatief, lerend, maar vooral trots team van vakmensen bieden wij oplossingen, waarbij kostenbeheersing, service, en resultaatgericht duurzaam de rode draad is. Tevens streven wij er naar een voorbeeldfunctie te zijn voor branchegenoten in Zuidwest Nederland in MVO.

De Koeijer Schilders wil over vijf jaar een uitgebalanceerde zelfsturende bedrijfsorganisatie zijn die zodanig rendement oplevert waardoor blijvend in innovatie, scholing en optimalisatie van het bedrijfsproces kan worden geïnvesteerd. Daarnaast willen we een beheersbare groei bewerkstellingen. Dit willen we bereiken met een resultaatgerichte duurzame bedrijfsvoering en door, met professionele samenwerkingsverbanden, uitbreiding te zoeken in bestaande en nieuwe markten. We willen een bedrijf zijn waar medewerkers meedenken, graag werken, trots zijn en waarin zij zich kunnen ontplooien. Wij streven naar een bedrijf wat wordt geleid onder goed werkgeverschap waarbij de relatie tot maatschappelijke doelen, zoals b.v. KANS, worden nagestreefd.

Twitter @roegierskoeijer

Onze partners