De Laadpaalshop

Adres

Nobelstraat 40
1341 BH Almere

Telefoon 085 800 1100

Website http://www.delaadpaalshop.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

De Laadpaalshop is begonnen in 2018. Nadat ik, Michael Landheer, al jaren als elektricien actief was ben ik als zzp-er voor mezelf begonnen. In eerste instantie deed ik veel huiselijke opdrachten maar nadat ik voor mezelf een laadpaal had geïnstalleerd in huis vond ik dit interessant. Het ging mij gemakkelijk af en door mijn achtergrond in de elektrotechniek en panelenbouw begreep ik de technieken ook. Vanaf dit moment was mijn interesse gewekt. Ik ging er meer over lezen en raakte steeds meer geïnteresseerd. Langzaamaan kreeg ik ook steeds meer opdrachten voor de installatie van laadpalen. Echter kwam ik vaak bij klanten aan en die vertelde me dat ze bij andere hoge prijzen voorgeschoteld kregen of slecht advies.

"Dit kan beter dacht ik en zo werd de laadpaalshop geboren."

Het werd mij al snel duidelijk dat veel mensen door de vele bomen het bos niet meer konden zien. Er zijn veel merken laadpalen die elk zo hun eigen termen hanteren voor vaak dezelfde functies. Uiteindelijk wil elk merk hetzelfde wiel uitvinden en zijn eigen termen als merknaam zien. Door de ook constante eisen en veranderingen in de markt wordt het degene die een laadpaal zoekt niet makkelijker gemaakt.

Een elektrische auto is leuk en beleef je veel plezier aan. Het kopen ervan niet. En het kopen van een laadpaal dus ook niet. Maar wij hopen door in simpele taal alles duidelijk te vertellen dit toch wat beter te kunnen maken. Wij strooien niet eindeloos met allerlei termen waarvan u geen idee heeft wat het betekent. Wij luisteren naar wat u belangrijk vind en kijken goed naar wat er bij u thuis of op kantoor mogelijk is. En dan vertalen wij dit in een simpel en te begrijpen advies. Niet te duur en geen onnodige aanpassingen aan uw elektra aansluiting die u nodeloos geld kosten.

Wij vinden het belangrijk dat u goed geholpen wordt en tevreden bent met uw product. Daarom werken wij ook alleen maar met installateurs en adviseurs met een bewezen kennis van laadpalen en een kwaliteit waar wij achter kunnen staan.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

Door de verkoop van laadpalen proberen wij de wereld wat groener te maken. Zelf hebben wij zonnepanelen op het dak en rijden wij ook elektrisch.

Twitter @laadpaalshop

Onze partners