De Natuurlijke Babywinkel

Adres

Heistraat 132
5161 GK Sprang-Capelle

Telefoon 0618877644

Website https://www.natuurlijkebabywinkel.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

De Natuurlijke Babywinkel is een webshop met een ruim aanbod aan babykleding, speelgoed en verzorgingsproducten van veilige en natuurlijke materialen, o.a. wol, zijde, linnen, katoen en hout.

De ondernemer achter de babywinkel is een ervaringsdeskundige en moeder van 3 kinderen die het prachtig vindt om anderen te inspireren met kleding en producten voor het welzijn van jouw baby en een groenere wereld. Ze heeft bewust gekozen voor babykleding van veilige en natuurlijke materialen, onder andere wol, zijde, linnen en katoen. Daarnaast vind ze een ruim aanbod in neutrale en tijdloze kleding belangrijk voor een duurzame keuze. Je vind in de webshop natuurlijke en duurzame kleding voor jouw baby tot peuter. Maar ook een warme wollen deken, natuurlijk speelgoed, zoutlampen, fijne natuurlijke verzorgingsproducten voor jouw kleintje en meer.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

De Natuurlijke Babywinkel vind het belangrijk dat het aanbod in de webshop bestaat uit kleding en producten van natuurlijke en/of biologische materialen. Daarnaast is duurzaamheid, korte afstanden van de producent tot de consument en eerlijke arbeidsomstandigheden een must.

Onze partners