De Paarse Keizerin

Adres

Chris Schutweg 8
3632 JK Loenen aan de Vecht

Telefoon 06 14746123

Website https://www.depaarsekeizerin.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

De Paarse Keizerin is een unieke plek op het Nederlandse internet, waar men informatie en adviezen kunt vinden omtrent intimiteit en tevens inspiratie opdoen. De website fungeert tevens als kennisbaken om bezoekers zijn of haar ideale speeltje of accessoire te vinden. Er zijn zeer uitgebreide hulpgidsen te vinden die lezers stap voor stap meeneemt in het keuzeproces. Met aandachtspunten. Bijvoorbeeld van welk materiaal is het betreffende speeltje gemaakt? Niet onbelangrijk wanneer je iets inwendig aanbrengt. Alsmede handige vergelijkingstabellen.

Op de website zijn ook tal van zinnenprikkelende verhalen te lezen. Alsmede strips. Wanneer u iets besteld bij De Paarse Keizerin dan kunt er 100% van op aan dat het product veilig is, en van de hoogste kwaliteit. De Paarse Keizerin test regelmatig zelf producten aan de hand van een test panel. Producten die snel kapot gaan of simpelweg niet bevredigen, worden per direct geweerd uit het assortiment.

De Paarse Keizerin is dus de one stop shop voor alles omtrent uw intimiteit.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2011

Milieubeleid

Uiteraard kijkt De Paarse Keizerin verder dan louter veiligheid en kwaliteit van de producten. De milieuvriendelijkheid speelt ook een rol in het besluit om een product wel of niet op te nemen in het assortiment. U kunt er van op aan dat er bijvoorbeeld alleen glijmiddelen aangeboden worden met bestandsdelen die geen schade berokkenen aan het milieu. Tevens is De Paarse Keizerin verkooppunt in Nederland van de Ziggy Cup van Intima. Dit is een herbruikbare menstruatie cup. Deze vermindert afval, want vrouwen hebben dankzij de cup geen tampons meer nodig.

Onze partners