De Projectinrichter

Adres

Voltastraat 8
1446 VC Purmerend

Telefoon 0886501234

Website http://www.deprojectinrichter.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

De Projectinrichter is sinds 2003 specialist op het gebied van projectinrichting op maat voor kantoren en andere werkplekken. De Projectinrichter levert een groot assortiment kantoormeubilair met alle grote merken op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, functionaliteit en ergonomie, voor elk budget. 

Wat De Projectinrichter uniek maakt is dat wij een van de grootste onafhankelijke aanbieders van projectinrichting in Nederland zijn. Dit betekent dat we niet gebonden zijn aan een specifieke leverancier en ruim 250 verschillende merken duurzame kantoormeubelen en projectstoffering kunnen aanbieden.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2003

Milieubeleid

Als projectinrichter zijn wij mede verantwoordelijk voor het milieu en daarom proberen we onze bedrijfsvoering zo bewust mogelijk uit te voeren.

Milieubeleid

Binnen ons bedrijf houden we altijd rekening met de aard, omvang en milieueffecten van onze activiteiten. Om het bewustzijn van ons personeel en leveranciers op het gebied van duurzaamheid te vergroten, hebben we een milieubeleid opgesteld dat valt onder de normen van ISO 14001:2015.

Hierdoor is het ingebed in onze organisatie. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Paperless office policy: al onze offertes, orders en facturen worden digitaal verwerkt en verstuurd.
  • Afvalbeheersing binnen onze locaties in Purmerend en Rotterdam.
  • We scheiden al het afval op ons kantoor en hanteren deze milieustandaard ook bij al onze projecten.
  • We spreken leveranciers aan op hun milieubeleid.

Circulaire producten vindt u bij De Projectinrichter 

De Projectinrichter hecht veel waarde aan het milieu en behoud van een gezonde en leefbare leefomgeving voor ons en toekomstige generaties. De circulaire economie is één van oplossingen voor het groeiende probleem van een schaarste aan grondstoffen. Hier spelen we op in door u diverse circulaire producten en circulaire diensten aan te bieden dat ervoor zorgt dat uw kantoormeubelen en ook projectstoffering langer meegaan en wanneer u wel van kantoorinrichting wilt veranderen zorgen we voor geschikt meubilair dat voldoet aan onze eisen van circulariteit.

Complete circulaire inrichting via De Projectinrichter 

Zo bieden we een breed en ruim assortiment aan hoogwaardig circulair meubilair, zoals stoelen, tafels of banken. Deze zijn voorzien van een EPD (Environmental Product Declaration) en laat zien hoe het product tot stand is gekomen en hoe de levenscyclus verloopt aan de hand van een LCA (levenscyclusanalyse). Deze zijn eenvoudig te vinden op onze website.
Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan nieuw meubilair waar De Projectinrichter een retourname en restwaarde op kan garanderen.   

Het landelijk werkende bedrijf De Projectinrichter is één van de grootste dealers van kantoor- en projectmeubilair met een breed assortiment dat via professionele adviseurs als architecten, projectmanagementbureaus en interieuradviesbureaus wordt verkocht aan eindgebruikers. De snelgroeiende aandacht voor circulair inrichten wordt gefaciliteerd door een op maat gemaakt pakket aan diensten, producten en financieringsmogelijkheden. 

Milieukeurmerken

Twitter @Inrichter

Onze partners