De Staalbouwers

Adres

Utrechtseweg 4a
3927 AV Renswoude

Telefoon 0318-734088

Website http://www.destaalbouwers.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

De Staalbouwers is een innovatief bedrijf dat werkt volgens het constructief verantwoorde ‘Easy Construct’ snelbouwsysteem. Dit systeem maakt ons, samen met onze jarenlange ervaring  en persoonlijke benadering, uniek. Wij denken graag met u mee en bieden u slimme en praktische oplossingen die aansluiten bij uw wensen, uitstraling en budget.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Kwalitatief en duurzaam

Het Easy Construct kan gerealiseerd worden door te werken met koudgewalst staal. Koudgewalste profielen worden vervaardigd uit thermisch verzinkte staalplaten. Door verzinkt staal te gebruiken is het staal niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar daarnaast ook nog eens erg duurzaam.

Eenvoudig uit te breiden en demontabel

Het Easy Construct systeem is zo ontworpen dat er eenvoudig kan worden aangebouwd. Dit komt doordat het eindspant dezelfde zwaarte heeft als de tussenspanten. Hierdoor is het ook mogelijk om de verbindingen eenvoudig te demonteren en elders te herplaatsen.

Volledig recyclebaar

Een ander bijkomend voordeel is dat dit soort staal volledig recyclebaar is. Doordat de volledige draagconstructie wordt uitgevoerd in koudgewalst staal kan er sneller en goedkoper gebouwd worden.

Onze partners