De Wit Totaal-E-Techniek

Adres

De Roysloot 8
2231 NZ Rijnsburg ZH

Telefoon 071 407 2387

Website http://www.dewit-totaal-e-techniek.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Het aanleggen van elektrotechnische installaties, datanetwerken, telefoonsystemen, domotica, brandmeld- en beveiligingsinstallaties (toegangscontrole, bouwkundige en elektronische inbraakbeveiliging en camerabewaking) in bedrijfspanden en woningen. Een veelzijdige dienstverlening waarvoor u maar bij één aanspreekpunt hoeft te zijn: De Wit Totaal-E-Techniek.

Bij nieuwbouw, renovatieprojecten, installatie-uitbreidingen en beveiliging. De Wit Totaal-E-Techniek is een allround elektrotechnisch- en beveiligingsinstallateur. Daarnaast zijn zij ook inzetbaar als u op deskundige wijze uw installaties wilt laten inspecteren.

Een aanspreekpunt waar u op kunt vertrouwen.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners