De Woeste Grond

Adres

Hoofdkanaal oz 85
7881 CN Emmer Compascuum

Telefoon 0591224975

Website http://www.dewoestegrond.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

dewoestegrond.nl is de online natuurslager waar je diervriendelijk, duurzaam en smaakvol grasgevoerd natuurvlees kan bestellen. Dit kan nu met 10% introductiekorting!
Omdat wij vlees van onze eigen dieren verkopen, kunnen wij van elk geslacht dier de herkomst garanderen. Onze dieren lopen vrij rond in Noord-Nederlandse natuurgebieden. Als de kuddes te groot zijn, worden de dieren die over zijn bij een kleine zelf slachtende slager op een diervriendelijke manier geslacht. Daarna wordt het vlees in ons eigen ambachtelijke slagerij verwerkt.

Onze producten zijn meukvrij: antibioticavrij, e-nummersvrij, suikervrij en glutenvrij. Puur natuur dus!
Duurzaamheid, diervriendelijkheid, smaak en gezondheid zijn de vier pijlers waar De Woeste Grond op gegrond is. Wij proberen waar mogelijk duurzaam en maatschappelijk verantwoord te opereren.
Door ons vlees te kopen kies je er niet alleen voor vlees dat op een diervriendelijke manier wordt geproduceerd, je zorgt ook voor de instandhouding van de Nederlandse natuur en je draagt een steentje bij aan de maatschappij.
Het natuurvlees is verpakt in handige kleine porties en zowel los als in pakketten te bestellen. Wij bezorgen met onze diepvrieskoerier door heel Nederland en België. Je kan zelf bepalen wanneer je het pakket wilt ontvangen. Omdat je de avond voor de bezorging een mail krijgt met daarin de tijd dat de koerier bij je thuiskomt, hoef je niet de hele dag thuis te blijven.

Branche
Eten en drinken
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @dewoestegrond

Onze partners