Degalux International

Adres

Koopmansgoed 7-9
3771 MJ Barneveld

Telefoon 0342 - 404 130

Website https://degalux.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Is je huis in de zomer te warm en heb je last van hinderlijke schittering door direct zonlicht op je ramen? Brandt de zon bij warme dagen op je terras zodat je niet optimaal kunt genieten van de mooiste zomerdagen?

Misschien stook je in de winter wat minder om kosten te besparen, maar zit je er niet zo behaaglijk bij als je zou willen? Wellicht ervaar je onvoldoende privacy doordat voorbijgangers bij je naar binnen kunnen kijken, of lig je 's nachts wakker door lichtinval of zorgen over inbraak?

Wat je uitdaging ook is, gun jezelf meer wooncomfort met zonwering op maat! Laat je ontzorgen van advies tot en met montage.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1970

Milieubeleid

Uit het laatste IPCC-rapport kan een duidelijke en urgente boodschap afgeleid worden: er is meer actie vereist om het opwarmende klimaat te vertragen, en deze acties moeten in een hoger tempo plaatsvinden. Voor systematische problemen is een aanpak nodig die een systematische uitwerking heeft. Hierbij hebben zowel individuen als organisaties de verantwoordelijkheid om in de eigen invloedssferen bij te dragen aan het reduceren van de uitstoot van broeikasgassen, het verminderen van energieverbruik, en het overdragen van kennis om anderen te helpen collectief impact te creëren.

Degalux neemt haar verantwoordelijkheid door de CO2e-uitstoot te kwantificeren, zicht te krijgen op het energieverbruik, en door reductiedoelstellingen op te stellen waar concrete maatregelen aan gekoppeld zijn. Het beleid dat Degalux hier op voert is in de basis tweeledig. Waar Degalux effectief haar voetafdruk wil verlagen, wil de organisatie de handafdruk vergroten. Ofwel, het minimaliseren van de negatieve impact, en het maximaliseren van de positieve impact.

Milieukeurmerken

Onze partners