Delta Techniek Sint Philipsland B.V.

Adres

Handelsweg 2
4675 RC Sint Philipsland

Telefoon 0167 577 277

Website http://www.delta-techniek.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Delta Techniek, opgericht in 1978, is een totaal-installateur die alle facetten van technische installaties in woningbouw en utiliteit beheerst. Zowel voor elektrotechnische installaties (licht- en krachtinstallaties, beveiliging en domotica) als voor werktuigbouwkundige installaties (verwarming, gas en water, riolering, dakbedekking, luchtbehandeling) bent u bij Delta-Techniek aan het juiste adres.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Twitter @deltatechniek

Onze partners