Demarrage fietskoeriers

Adres

Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven

Telefoon 06 31 94 91 27

Website https://demarragefietskoeriers.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

In een tijd waarin duurzaam ondernemen hoog op de agenda staat is een fietskoerier in vele opzichten een verstandige keuze. Een eenvoudige manier om iets goeds te doen voor het milieu, zonder in te leveren op service.

Het enige wat onze fietskoeriers nodig hebben is een waterdichte koerierstas en een snelle fiets. Minder scooters, auto’s en dieselbusjes op de weg betekent minder benzine, uitlaatgassen en lawaai. Goed nieuws. Want we willen ruimte maken voor natuur in de stad.

Geen onnodige vervuilende kilometers dankzij eenrichtingsverkeer, geen files en geen parkeerproblemen. Met Demarrage fietskoeriers draagt u bij aan een beter leefmilieu in de stad en uw omgeving. Zoiets blijft niet onopgemerkt door de buitenwereld en draagt bij aan uw imago. Zo staat u er zelf ook weer fris op!

SNEL EN EFFICIËNT
Onze koeriers demarreren moeiteloos langs stilstaand verkeer, opstoppingen en wegwerkzaamheden alsof ze niet bestaan. Onze dienstverlening is daardoor snel, efficiënt en kostenbesparend. Dankzij onze jarenlange ervaring opereren we als een goed geoliede machine. Milieubewust en persoonlijk, correct en meestal ook nog gezellig. kortom, een prettige en doorgewinterde logistieke partner met heel wat power op de pedalen.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners