DeVention

Adres

Hoogstraat 40
5258 BD Berlicum

Telefoon 0623600067

Website http://www.solarbell.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

‘Het tegengaan van de verspilling van energie (sluipverbruik)’, vanuit die gedachte voert DeVention, het bedrijf achter de Solar Bell, haar ondernemende activiteiten uit.
De Solar Bell is ontwikkeld uit een Student Company van Engineering studenten aan de Avans Hogeschool in Den Bosch.

Na het Jong Ondernemen jaar zijn Bas (Elektrotechniek) en Alexander (Technische Bedrijfskunde) doorgestart met het concept van de Solar Bell.

Bas is een gedreven ondernemer, vanuit zijn praktische en technische blik op de gang van zaken weet hij efficiënt te werk te gaan. Binnen DeVention houdt hij zich vooral op het technische aspect van de Solar Bell bezig. Om deze continu te verbeteren en elke versie weer beter te maken dan de vorige.

Alexander kijkt op de onderneming meer vanuit een bedrijfskundige blik. Te zoeken naar kansen die zich voordoen op de markt en te onderzoeken hoe deze kansen in plannen en uitvoering omgezet kunnen worden. Binnen DeVention houdt Alexander zich vooral bezig met het leggen van contacten en uitdenken van het strategische aspect voor de verdere ontwikkeling van de onderneming.

Samen is het een ideale combinatie tussen technische en (minder technisch) bedrijfskundige kennis als drijfveren voor DeVention en de Solar Bell. Hebt u nog verdere vragen of suggesties over ons, ons bedrijf, dan horen we dat graag.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Wij ondernemen op een enthousiaste, betrokken en eerlijke manier. Ons doel is een grotere bewustwording te creëren over sluipverbruik. De deurbel op zonne-energie is een duurzaam product die bewustwording over sluipverbruik vergroot. De Solar Bell wordt bovendien ook op een duurzame manier gemaakt.  

De Solar Bell is het eerste product van DeVention dat sluipverbruik tegengaat. De Solar Bell laat de deurbel op zonne-energie werken. Een normale elektrische deurbel heeft een transformator die 24/7 stroom verbruikt, sluipverbruik. Als u die transformator vervangt door de Solar Bell laat u de zon de energie opwekken. Met deze kleine energieopwekking kan in verhouding veel elektrische energie worden bespaard. Bij toepassing op alle deurbellen in Europa kunnen we twee fulltime draaiende kolencentrales sluiten. 

Ondernemen is voor ons aandacht geven aan mensen en omgeving. Wij ondersteunen een samenleving waar iedereen kan en wil bijdragen. Hierdoor versterken we de balans tussen People, Planet en Profit. De Solar Bell wordt lokaal geassembleerd in de sociale werkplaats. Daarnaast vinden wij het belangrijk onze klanten te vertellen wat sluipverbruik en de Solar Bell is. Door het verhaal te delen vergroten wij het bewustzijn over sluipverbruik en daarmee onze impact.

In ons doen en laten draait alles om op een positieve manier sluipverbruik tegen te gaan. Met als doel maatschappelijke problemen op te lossen. Voorbeelden hiervan zijn de globale klimaatuitdaging en de prijs die de consument betaald voor hun energie. Bij eerlijke winst zorgen we dat niet alleen DeVention maar ook de maatschappij er beter van wordt. DeVention vergroot de bewustwording over sluipverbruik en streeft naar een duurzame economie, een economie waarin bij elke opbrengst ook iets goeds terug gedaan wordt voor de maatschappij.

Onze duurzame missie met DeVention?

De deur openen richting een maatschappelijk verantwoorde én klimaat neutrale wereld.

Twitter @DeVentionVOF

Onze partners