Dijk en Wijk Installatiegroep B.V.

Adres

Stationsstraat 4
9641 KE Veendam

Telefoon 0598 666 777

Website http://www.dijkenwijk.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Actief op het gebied van elektrotechniek, (tele- en data)communicatie, klimaattechniek, beveiligingsinstallaties en elektrotechnische inspecties. Een totaalpakket aan advies- en installatiediensten. Met Dijk en Wijk Installatiegroep houdt u alle voorkomende werkzaamheden op elektrotechnisch gebied in één hand. En dat is makkelijk voor u.

De kennis op dit gebied sluit naadloos aan op de actuele ontwikkelingen. En ook dat is makkelijk voor u. U wordt voorzien van alle nodige oplossingen, degelijk gefundeerd, via één contactpunt. En nog makkelijker: een 24-uurs servicedienst zorgt dat eventuele problemen zo snel mogelijk worden verholpen. 

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners