Doe Het Budget

Adres

Marterkoog 7
1822 BK Alkmaar

Website https://www.doehetbudget.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Specialist in raamdecoratie met meer dan drie decennia ervaring. Wij staan voor kwalitatief maatwerk. Doe Het Budget beschikt over haar eigen productie faciliteiten

Service staat hoog in het vaandel bij ons. Wij kunnen adviseren omtrent het inmeten, uitkiezen en monteren van uw raambekleding.

Dankzij de gratis en vrijblijvende kleurstalen die wij aanbieden kunt u onze producten vóór de aanschaf al zien en voelen, waardoor u precies weet welke kleur en kwaliteit u in huis haalt.

In principe kan men alle soorten raamdecoratie bij ons verkrijgen waaronder:

 • Gordijnen op maat
 • Plisségordijnen
 • DUETTE® gordijnen
 • Verticale lamellen
 • Horren
 • Rolgordijnen
 • Verduisterende rolgordijnen
 • Vouwgordijnen
 • Shutters
 • Plissé hordeuren
 • Raamrolhor
 • Jaloezieen

Met name de jaloezieen van Doe Het Budget zijn enorm populair in Nederland. Jaloezieën zijn praktisch en voegen in veel gevallen sfeer toe aan de kamer waar deze geïnstalleerd zijn. Je hebt relatief veel licht doch geven ze een beschut gevoel. En in een handomdraai kun je totale privacy creëren. Ze kunnen in principe overal aangebracht worden in woonkamer, de slaapkamer, zelfs in de badkamer. In dat laatste geval wilt u wel ervoor zorgen dat u PVC als zijnde materiaal kiest, deze is namelijk bestendig t.o.v. de condities die men doorgaans vindt in een badkamer.
De reden waarom Nederlandse consumenten juist naar Doe Het Budget (kort: DHB) hiervoor gaan is simpel: wij bieden A+ kwaliteit aan, voor de scherpste prijs. U kijkt in principe iedere dag naar uw raamdecoratie. Het is een wezenlijk onderdeel van uw interieur. Hier wilt u niet voor het goedkoopste van het goedkoopste gaan. Aan de andere kant moet het ook weer niet een rib uit uw lijf kosten. Doe Het Budget heeft in een notendop top kwaliteit maatwerk jaloezieën toegankelijk gemaakt voor een veel breder publiek. Deze propositie is zo uitzonderlijk dat dit zelfs ter aandacht kwam in landelijke media waaronder op SBS6 en het welbekende Evers Staat Op van Radio 538.

Naast de scherpe prijs, is er ook het gemak. In principe kan u alles online doen. Tot voor kort, was dit eigenlijk ondenkbaar dat u maatwerk raambekleding geheel zelf via het internet kan bemachtigen. Vroeger kwam daar toch een vakman aan te pas, een lokale timmerman. Zoals eerder aangegeven kunt u online een gratis kleurstaal aanvragen. Op onze website staat uitgebreid beschreven hoe u zelf kunt inmeten. Raadpleeg de meetinstructies gids. Ook is het mogelijk om tevens kosteloos en vrijblijvend via ons zakelijk Whatsapp nummer (0648161872) advies te vragen. Om zo goed mogelijk geholpen te worden is het aan te bevelen om goede duidelijke foto's van uw raam of ramen mee te sturen. Zodoende, kunt u helemaal zelf zonder extra kosten de exacte juiste maat bestellen. Al onze klanten die de instructies in de gids en tevens de adviezen gegeven over Whatsapp nauwgezet volgen slagen hierin. Heeft u nu helemaal geen tijd of geen zin, dan kunt u het ook uitbesteden aan ons. Bij de uiteindelijke levering van het raambekleding product zit ook altijd een Nederlandstalige handleiding zodat u wanneer u wilt de montage ook zelf kan verzorgen.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Doe Het Budget is een van de grootste aanbieders van Nederland van bamboe jaloezieen. Bamboe is een snelgroeiende plantensoort die niet gekapt wordt maar gesnoeid. De plant blijft dus in leven en groeit snel weer aan. Hierdoor is bamboe voordelig. En tevens dankzij de vezel structuur kan bamboe een duurzame keuze genoemd worden omdat deze lang mee zal gaan.

Overzicht: https://www.doehetbudget.nl/jaloezieen/bamboe-jaloezieen/

Tevens bieden wij een groot assortiment rieten rolgordijnen aan. Riet groeit net zoals bamboe als spreekwoordelijke kool. En daarom tevens een duurzame keuze te noemen.

Alle raamdecoratie te vinden op de website wordt door onszelf vervaardigd in onze eigen fabriek. Zodoende hebben wij volledige controle over de kwaliteit. We controleren op meer dan 20 punten voordat wij leveren. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen en ons doen onderscheiden dat de raambekleding producten zo lang mogelijk meegaan. Wie zorgvuldig omgaat met de raamdecoratie geleverd door Doe Het Budget kan hier in principe decennialang van genieten.

Alle verlichting in ons pand is ledverlichting.

Twitter Doehetbudgetnl

Onze partners