Draoidh | change | communication | design

Adres

James Stewartstraat 258
1325 JN Almere

Telefoon 06 16468441

Website https://draoidh820419461.wordpress.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Communicatiewerk en placemaking voor steden en organisaties

Als wij communicatiewerk voor jouw organisatie doen, levert dat een bijdrage aan de kernactiviteiten van jouw organisatie. Draoidh is een full service communicatienetwerk. Als we iets niet kunnen, dan organiseren we dat met onze free-lancers of partners. Partners waar kwaliteit en integriteit voorop staan.

Ons hogere doel is het creëren van gelukkige organisaties en veerkrachtige, gelukkige steden. Zie het als twee kanten van dezelfde munt: fijne plekken om te werken en te leven.

De gelukkige organisatie, waar we vertellen over ons communicatiewerk voor organisaties. Van organisatieontwikkeling in combinatie met communicatiestrategie tot het ontwikkelen van mediadragers ten behoeve van jouw organisatiedoelen. Over het samen vinden van je organisatieverhaal (storytelling), en dat vertellen (purpose-marketing). Wat we doen aan corporate change. Ons voorbeeldportfolio en het ontwikkelen van corporate identity, huisstijl en branding en onze marketingkracht rond merken: Merkkracht.

De gelukkige stad, waar we met ons communicatiewerk stadmaken (placemaking) en cultuurmaken. Zie ons dan in de rol van urban designers en soms kunstenmakers, zeker omdat we het lef hebben echte interventies in de openbare ruimte te bedenken, zoals het bedenken van kunst samen met plaatselijke kunstenaars of het produceren van urban paviljoens en kiosken onder de merknaam MINIMONO.

Verder helpen we met onze innovatieworkshops en de unieke mogelijkheden van de Vrije Kamer en de kunstenaars van ons project Labyrinth of the Senses bij het bereiken van jouw organisatiedoelen.

Expertise. De afgelopen vijfentwintig jaar hielden we ons bezig met veel aspecten van branding, communicatie en marketing. We nemen als een kameleon verschillende rollen in, tenslotte is alles communicatie: Van strateeg tot verhalenverteller, tekstschrijver, illustrator, regisseur, filmmaker, bladenmaker, organisator, huisstijl designer en zelfs geestschrijver. Verder ondersteunen we met plezier het bouwen van websites (we maakten al in 1996 het internationale intranet voor Levi Strauss Europe & PinkRoccade) en ontwikkelen social media strategieën.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1996

Milieubeleid

Onze producten zijn duurzaam ontwikkeld met de beste keuze voor materialen en worden gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zie ook Happy Planet Professional 

Milieukeurmerken

Twitter @draoidh_almere

Onze partners