Dropgigant

Adres

Wasaweg 11-4
9723 JD Groningen

Telefoon 0854012406

Website https://www.dropgigant.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Dropgigant

De dropwinkel Dropgigant biedt drop in alle soorten en maten in een online winkel. Hier vind je meer dan 60 verschillende soorten drop in diverse categorieën: onder andere Vegan drop, Zoute drop en Zoete drop, Salmiak of Oud-Hollands snoep. Wij hebben het (bijna) allemaal en nog veel meer! Het assortiment wordt constant uitgebreid met nieuwe soorten en categorieën. Staat jouw favoriete dropje er niet tussen? Stuur ons een mailtje! Dan kijken we wat we kunnen doen.

Diverse formaten

Alle dropjes in onze drop winkel kun je bestellen in 4 formaten: 100g, 250g, 500g en 1kg. Dat leek ons handig - vaak wil men namelijk meerdere kleine zakjes, maar zijn de kleine formaten vaak te snel leeg. Weet je niet zeker of je een dropje lekker vindt, bestel dan een proefverpakking van 100g! Maar opgepast, die dropjes gaan erg snel op! Wil je grotere hoeveelheden bestellen, bijvoorbeeld voor je winkel of een club - neem dan contact met ons op. Voor grotere orders maken we een offerte op maat. 

De Dropshop uit Groningen

De thuisbasis van onze dropshop is Groningen. De stad van de Olle Grieze (de Martinitoren), het Forum en de Vismarkt. Veel van onze drop wordt hier ook geproduceerd, op 2 locaties in de prachtige Veenkoloniën. Schier, zoals we hier zeggen!

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2020

Milieubeleid

Milieuvriendelijke verpakkingen

Bij Dropgigant geven we om het milieu en onze planeet. Daarom proberen we zo veel mogelijk natuurvriendelijke verpakkingsmaterialen te gebruiken. Houtwol voor de opvulling in de dozen en herbruikbare zakken voor de dropjes van kraft papier. Deze zijn voorzien van een hersluitbare sluiting, zodat je dropjes veel langer lekker blijven. Ook kun je het zakje hierdoor nog een keer gebruiken voor iets anders! Nooit meer een open zakje drop. Ons logo drukken we met de hand op de zak, met een stempel en zwarte inkt.

Onze partners