Drukkerij De Letter

Adres

Appelmarkt 6
1681 PE Zwaagdijk

Telefoon 0228 564 555

Website http://www.de-letter.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Drukkerij de Letter bestaat reeds 25 jaar. In onze drukkerij kunt u naast drukwerk ook terecht voor digitaal printwerk. Daartoe hebben wij naast onze drukpersen ook een hoogvolume digitale drukpers van Xerox in ons bedrijf waar we uitermate trots op zijn.

Op deze manier kunnen wij voor onze klanten ten alle tijden zowel voor hoge oplagen in offset of voor kleine oplagen digitaal gedrukt de beste oplossing aan u voorstellen qua productiewije en niet onbelangrijk qua prijsstelling. Digitaal gedrukt is ideaal voor de kleine oplage. Voor de kwaliteit hoeft u het niet meer te laten. Deze is tegenwoordig gelijk aan offset of zelfs beter.

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten van drukwerk, van een eenvoudig visitekaartje tot het vormgeven van folders, huisstijlen etc.

Naast het standaard reklame- familiedrukwerk verzorgen wij ook de opmaak en druk van bv boeken. In de afgelopen jaren zijn er meerdere boeken door onze drukkerij verzorgd. De laatste uitgaven waren het jubileumboek voor de voetbalvereniging VVW uit Wervershoof en het boek whiplash de baas voor de stichting whiplash de Baas van Ton Sijm (www.whiplashdebaas.nl). Daarnaast verzorgd drukkerij de Letter de laatste jaren ook het jaarboek van de Stichting Oud Wervershoof, mn De Skriemer.

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1988

Milieubeleid

Duurzaamheid is voor ons erg van belang, daarom drukken wij al uw papier op FSC en PEFC papier. Daarnaast gebruiken we geen chemicaliën bij de productie van ons drukwerk en worden onze drukplaten compleet milieuvriendelijk geproduceerd zonder afvoer van schadelijke stoffen.

Ook het restafval van ons tonergebruik van onze digitale pers wordt door Xerox zelf weer ingezameld en hergebruikt.
Veel milieuvriendelijker kunnen we het niet maken.

Als u naast onze scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit, duurzaamheid ook belangrijk vindt neem dan vrijblijvend contact met ons op.

"Drukkerij de Letter, meer dan een drukkerij"

Onze partners