Drukkerij Holland bv

Adres

Magazijnweg 8
2404 CE Alphen aan den Rijn

Telefoon 0172432297

Website https://www.drukkerijholland.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Drukkerij Holland bv realiseert in huis producties m.b.v. digital print, full-colour offsetdruk (tot 72x102 cm.), vouwen (t/m landkaarten), stansen (HCA) en verzamelhechten.

We gaan voor onderscheidende en duurzame producties die waarde toevoegen. Zo realiseren we inmiddels al geruime tijd producties op gerecycled papier met bermgras. Dit papier is in eigen beheer ontwikkeld met ketenpartners en inmiddels beschikbaar op 90, 140, 250, 300 en 450 grams. De verwerking van de organische reststromen en de realisatie van het papier is ondergebracht in waardewenders bv, opgericht op 1 februari 2021 (zie ook waardewenders bv in groene zaken) - zie ook verder onder kopje milieu.

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1925

Milieubeleid

Drukkerij Holland bv is FSC gecertificeerd en partner van NL Greenlabel.

Drukplaatvervaardiging is chemieloos, er wordt minimaal IPA gebruikt (1,5%). We drukken met BIO-inkten en gebruiken volledig groene stroom. Ook wordt in het hele bedrijf LED-verlichting met automatische aan-uitschakeling toegepast.

De door ons ontwikkelde papiersoort, voorBIJ©-papier, is Nederlands gerecycled papier met bermgras van ecologisch beheerde bermen uit het Groene Hart Bijenlandschap en voorzien van een uniek NL Greenlabel A-duurzaamheidspaspoort.
Hiermee is een transparante circulaire keten ontstaan.
Zie hiervoor meer op https://www.waardewenders.nl en/of https://www.voorbijpapier.nl
Dit papier wordt (via waardewenders bv) ook aan derden uitgeleverd die zich committeren aan de duurzaamheidsaspecten die behoren bij het NL Greenlabel.

Milieukeurmerken

Onze partners