Drukwinkel Emmeloord BV

Adres

Zeeasterstraat 27
8302 CA Emmeloord

Telefoon 052 761 64 81

Website http://www.drukwinkel.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij beschikken over een moderne drukkerij waar we dagelijks de meest uiteenlopende opdrachten verwerken. Handelsdrukwerk, huisstijlen, formulieren, reclamedrukwerk, kettingpapier, rekeningen, leaflets, brochures en jaarverslagen.

U bedenkt het en wij drukken het.

Ook voor het particuliere drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben wellicht Nederlands grootste keus in huwelijks-, geboorte- en gelegenheidskaarten. U kunt hiervoor, geheel vrijblijvend, voorbeeldboeken mee naar huis nemen zodat u in alle rust uw kaartje kunt uitzoeken. Mocht u een eigen ontwerp in gedachten hebben, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde.

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1962

Milieubeleid

Bij Drukwinkel Emmeloord beseffen we de noodzaak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. MVO maakt daarom integraal onderdeel uit van de manier waarop wij zaken doen. Dit komt tot uiting in onze productiemethodes en onze inkoop van materialen en energie.

Bij het uitvoeren van onze bedrijfsactiviteiten is het onvermijdelijk dat het milieu wordt belast, maar we doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken. We voldoen daarom ruimschoots aan de wet- en regelgeving van het milieuconvenant.

Drukwinkel produceert rechtstreeks vanaf de computer, met minimale afvalstromen.

Drukwinkel gebruikt 100% groene stroom en groen gas van leverancier "Pure energie", die al haar schone energie zelf duurzaam en lokaal opwekt in Nederland.

Onze partners