duidelijk.nl communicatiegroep

Adres

De Wissel 42D
9076 PT Sint Annaparochie

Telefoon 0518400127

Website http://www.duidelijk.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Duidelijk.nl is een creatief bureau in het Friese Sint Annaparochie. Van daaruit bedienen we klanten door heel Nederland en ook daarbuiten. We creëren prachtige content in de vorm van film, animatie en webdesign. Dit doen we voor uiteenlopende bedrijven die in ieder geval één overeenkomst hebben: een duidelijk verhaal.

Wij helpen u een duidelijk verhaal te vertellen die de aandacht vestigt op uw product of dienst. We zetten daarvoor middelen in die passen bij het doel en bij de doelgroep. Onze producten zijn films, animaties en websites. Maar we leveren daar omheen ook de support om er werkelijk een succes van te maken, zoals bijvoorbeeld online campagnes.

FilmWe zijn gespecialiseerd in het vertellen van een verhaal. Dat doen we op zo’n manier dat het bij de doelgroep blijft hangen. Elke film begint met een verhaal. Of het nu een bedrijfsfilm is die uw partners moet overtuigen van uw productiekwaliteit of fantastische team, of een productfilm die mensen overtuigd van de kwaliteit van het product. Het begint altijd met een verhaal: uw verhaal. Wij maken de juiste vertaalslag om uw verhaal op de doelgroep over te brengen en we maken er beelden bij die perfect aansluiten bij uw bedrijf en uitstraling.

FilmOnze animatiestudio is in staat om écht door te dringen tot de kern van uw product of bedrijfsproces. We maken het ons eigen, zodat we ons kunnen verplaatsen in uw klant. Daardoor kunnen we producten en processen uitleggen op een manier die de doelgroep begrijpt en die hen overtuigt. We maken 3D animaties waarin een product werkend te zien is, tot in de kleinste details. Onze 2D animaties worden vooral gebruikt om processen uit te leggen, zoals het aanmelden voor een woning bij een woningbouwvereniging.

FilmDe websites en landingpagina’s die we maken zijn bedacht voor video. We ontwikkelen pagina’s die perfect geschikt zijn voor alle schermgroottes, ze laten probleemloos video zien, ze zijn goed vindbaar én ze zijn meetbaar. Kortom: de perfecte aanvulling op uw film of animatie.

 

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1996

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @duidelijk_nl

Onze partners