Duurzaam Huren Amsterdam

Adres

Zeeburgerdijk 490
1095 AL Amsterdam

Telefoon 0202620009

Website http://www.duurzaamhurenamsterdam.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij (Janszon BV) bouwen zonne-energiesystemen en we hebben sinds kort een nieuw kantoor, dat we zelf gasloos hebben verbouwd en tot nul-op-de-meter hebben gerealiseerd. We hebben onze eigen zonnepanelen en kunnen daarmee onze elektrische auto in de parkeergarage voeden. Wij hebben van ons kantoorruimte een presentabele en experimentele duurzame ruimte gebouwd. In deze ruimte hebben we meerdere werkplekken over die we graag delen met andere kleine bedrijven en ondernemers. Dit verhuurgedeelte scharen we onder het bedrijf Duurzaam Huren Amsterdam.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2017

Milieubeleid

Naast recyclen en bewustwording over de energietransitie, hebben we een kantoor ontwikkeld tot nul-op-de-meter, dat gasloos is en klimaatgeregeld wordt met een warmtepomp. Wij hebben onze eigen zonne-energiesysteem met daarop aangesloten onze eigen elektrische auto. We hebben de ruimte ingericht met diverse herbruikbare producten, planten voor gezonde lucht en een duurzame luchtzuiveringsinstallatie.

Als bedrijf weten we veel over de energietransitie, geven we daar eerlijk advies over, leveren we een directe bijdrage aan de verduurzaming van de stad en hebben we een voorbeeldkantoor gerealiseerd voor andere bedrijven. Advies zijn we goed in, de uitwerking nog beter.

Onze partners