Duurzaam Roermond

Adres

Kapellerlaan 149
6045 AC Roermond

Telefoon 0475318008

Website http://www.duurzaamroermond.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Op deze site houdt Floris Mokveld uit Roermond een blog bij over gerealiseerde besparingen of goede ideeën met betrekking tot duurzaamheid. Niet alleen voor Roermondenaren natuurlijk!

Als er gesproken wordt over producten of diensten dan spreekt Floris het liefst uit eigen ervaring en prikt op die manier onterechte groene claims door of kan uit ervaring een product aanbevelen.

Elke paar weken wordt een nieuwsbrief verstuurd naar lezers/abonnee's van de blog met een samenvatting van de website en aankondiging van activiteiten. Schrijf je in via de website.

Floris is betrokken bij Transitie Roermond en Stichting RoerOm (www.roerom.org). 

Een aantal jaren achter elkaar werd in Roermond een duurzaamheidsevent georganiseerd. Voor meer informatie kijk op www.RoerOmFair.nl 

In 2017 is Floris onder de naam Bona Ciklo zijn eigen bedrijf gestart gericht op projecten in Volhoudbaarheid en Duurzaamheid. www.bonaciklo.nl 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

De stichting RoerOm richt zich op duurzaamheid in de betekenis zoals die door het Brundtlandapport is gedefinieerd:

  1. Duurzame ontwikkeling is ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. (Brundtland 1987)

Website: www.roerom.org 

Twitter @duurzaamremunj

Onze partners