Duurzaam4Life

Adres

Houtdreef 40
7051 SC Varsseveld

Telefoon 0654314867

Website http://www.duurzaam4life.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Duurzaam4Life helpt organisaties bij het resultaatgericht en met boerenverstand in de praktijk brengen van hun duurzaamheidsbehoefte. Realistische duurzaamheid, vanuit visie en dromen wat je wilt, naar de realiteit door te kiezen wat je kunt. Door verankering in het DNA van de organisatie is duurzaamheid vanzelfsprekend en is het ook gewoon business!

Duurzaam4Life doet dit door te voorzien in organisatieadvies en training en helpt uw organisatie en medewerkers ambities om te zetten in actie met resultaat!

  • Organisatieadvies gaat over analyse, ontwerp en verandering; organisatie ontwikkeling, projectmanagement en interimwerk en businessplannen. Dit doen we vanuit onze Strategiescan Duurzaam Organiseren. (Informeer naar de mogelijkheden, o.a. waardebepaling achteraf! Het kost u 2 tot 3 uur voor een interview bij u op kantoor en ons een dag inclusief uitwerking in een beknopte rapportage)
  • Training vindt zowel incompany plaats, als door open inschrijving op onderwerpen zoals duurzaamheid/C2C en (duurzame)energie in de context van de organisatie en haar cultuur. Ook faciliteert Duurzaam4Life maatwerk trainingsprogramma's rondom producten en diensten van de klant om te voorzien in uw eigen academy! Dit doen we o.a. voor de Nedap PowerRouter en voor NLGreenlabel van Nico Wissing en Lodewijk Hoekstra.
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

Duurzaam4Life rijdt groene plugin hybrides waar het de sport is zoveel mogelijk elektrisch te rijden en wel op te laden. Verder wordt een overschot aan stroom zelf opgewekt door zonnepanelen, wordt het kantoor verwarmd door infra rood verwarming gevoed met zonnestroom en wordt er bij inkopen zoveel mogelijk gelet op duurzame aspecten van het te kopen product. Bijvoorbeeld het boek dat is geschreven Thuis in energie, is lokaal gedrukt, met bio inkt, op PFEC papier. 

Ook nemen wij deze aspecten mee in de dienstverlening naar klanten toe. Maar het begint uiteraard altijd bij jezelf!

Twitter @duurzaam4life

Onze partners