Duurzom

Adres

Hobbemaweg 36
9761 HM Eelde

Telefoon 0681 32 85 39

Website http://www.duurzom.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij, van Duurzom, willen de continuïteit van deze aarde en samenleving zeker stellen. We zijn er van overtuigd dat het MKB daarbij een belangrijke rol speelt. Met ondernemers, die duurzaamheid hierbij vanzelfsprekend vinden en hun ervaringen willen delen, is een landelijk netwerk opgezet.

Binnen dit landelijke netwerk zijn lokale Circles of Trust actief. Hierin zitten ondernemers uit verschillende branches die elkaar helpen elkaars ambities snel, makkelijk en goedkoop te realiseren.

In deze lokale clusters ligt de focus op bedrijfscontinuïteit, elkaar helpen met praktische onderwerpen en kennis/ervaring delen.

In het landelijke netwerk ligt de focus op het zaken doen met elkaar en samen proberen nieuwe, duurzame business te ontwikkelen.

Kortom, ‘samen duurzame ambities realiseren’, dat is onze missie.

We onderscheiden ons van andere initiatieven, omdat wij van onze deelnemers oprechte, duurzame intenties vragen. Daarnaast zetten wij met iedere deelnemer helder op één A-4 wat hij komt halen en brengen.

Samengevat:

1.      Elk kwartaal brengen we ondernemers uit een regio bij elkaar. Maximaal 10 deelnemers per groep. Zo’n groep heet een Circle of Trust.

2.      De basis voor deze kwartaalbijeenkomsten vormt ieders persoonlijke, duurzame actieplan (1 A4) voor de komende 5-8 jaar. Deze worden met elkaar vergeleken, zodat men van elkaar kennis en ervaring gebruik kan maken.

3.      In zo'n Circle of Trust zitten gelijkgestemden met dezelfde intenties. Hierdoor is de kans op resultaten groter. Men krijgt een vignet op basis van deze intenties èn op basis van vertrouwen. Dit vignet luidt het begin van een verduurzamingstraject in.

Roelof de Vries van Schilders de Vries:  “Geen certificering van bovenaf, geen ingewikkelde borgingsmechanismes, maar vanuit ambitie van onderuit organiseren…….”

Peter Kuil van Peter Kuil Holding: ben bij Duurzom omdat we dan mensen, middelen en methoden op duurzame wijze op elkaar gaan afstemmen. En omdat ondernemers elkaar daarin ondersteunen”

Wat levert het jou als deelnemer op?

  1. je krijgt toegang tot potentiële klanten via dit landelijke netwerk, er zijn landelijke bijeenkomsten en er is veel aandacht voor het creëren van nieuwe business
  2. door het vignet en het verduurzamingstraject krijg je een onderscheidende positie op de markt en verwerf je makkelijker opdrachten
  3. je duurzame ambities worden sneller gerealiseerd, omdat kennis en ervaring worden gedeeld

We zijn met circa twintig procesbegeleiders verspreid over het hele land, dus er is altijd wel een bij jou in de buurt!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @duurzom

Onze partners