DWT Groep

Adres

Amundsenweg 13
4462 GP Goes

Telefoon 088 777 51 00

Website https://www.dwtgroep.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Succesvolle installaties creëren we samen! De DWT Groep totaalinstallateurs gaan vol enthousiasme voor u aan de slag. Benieuwd naar hoe DWT Groep is ontstaan? 

Delta techniek: innovatiegedreven 

Hoogwaardige installaties, innovatief advies en optimaal comfort. Dat zijn de drie succesfactoren van Delta Techniek. Al sinds 1978. Dankzij deze jarenlange ervaring kan Delta Techniek u het ultieme totaalpakket bieden. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de vakkundige uitvoering.

Wisse techniek: een begrip in Zeeland

Voor een brede diversiteit aan disciplines en diensten kunt u bij Wisse Techniek terecht. Niet voor niets noemt dit installatiebedrijf zichzelf “De totaalinstallateur van Zuidwest Nederland”. Van de utiliteitsmarkt tot de recreatiesector: geen enkele markt is Wisse techniek te gek.

DWT Groep, aangenaam!

De twee volwaardige installatiebedrijven ontdekten recentelijk dat hun specialismen elkaar perfect aanvullen. En dan is er maar één logische vervolgstap. Samengaan! Het resultaat is DWT Groep. Een nieuwe naam met een rijke historie en een heldere focus op de toekomst.

Management

Benieuwd naar de mensen achter DWT Groep? Ons gedreven management stelt zich met plezier aan u voor.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Twitter @DWTGroep

Onze partners