E-Milers.com / Segway Nederland

Adres

De Bloemendaal 5
5221 EB Den Bosch

Telefoon +31 (0)88-0123000

Website http://www.e-milers.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

E-Milers.com is de officiële distributeur van Segway en Genny Mobility (Segway powered rolstoel) in Nederland. Daarnaast is E-Milers.com distributeur van de Silence elektrische scooter in de Benelux. E-Milers.com is hiermee trendsetter op het gebied van innovatieve, elektrisch aangedreven personal transporters en vervoersmiddelen. 

Het bekendste product is de Segway® Personal Transporter (PT), welke in de volksmond ‘de Segway’ wordt genoemd. De Segway PT is het eerste elektrisch aangedreven, zelf balancerende persoonsvervoermiddel ter wereld. Sinds 2008 is de Segway PT officieel toegestaan op de Nederlandse openbare weg. 

Anno 2016 rijdt een groot aantal personen in Nederland dagelijks op een Segway PT, zowel zakelijk als privé. Bovendien ondervinden steeds meer overheidsinstanties profijt van de inzet van de Segway PT’s voor bijvoorbeeld stadswachten en politie. 

Het Amerikaanse moederbedrijf Segway Inc. is in 2015 overgenomen door Ninebot Inc. Door de overname is het productportfolio sterk toegenomen. Zo leveren wij naast de Segway PT de volgende producten: 

Segway SE-3
Ninebot One +
Ninebot E-lite +
Ninebot by Segway miniPRO 

De op Segway technologie gebaseerde rolstoel van Genny Mobility wordt ook door E-Milers.com vertegenwoordigd. E-Milers.com verzorgt tevens de landelijke service voor Segway® - en Ninebot® - en Genny Mobility producten. 

Naast de vervoersmiddelen van Segway en Ninebot, is E-Milers.com exclusief distributeur van Silence e-scooters (Scutum) in de Benelux. Deze elektrische scooter onderscheidt zich vooral door de grote actieradius van zo’n 150 km op één acculading. De Silence e-scooter, die wordt geproduceerd in Spanje onder de naam Scutum, is vooral gericht op de b2b-markt. Naast de Catalaanse overheid zijn ook oliebedrijf Repsol en CaixaBank investeerders in het bedrijf Scutum. 

Ons personenvervoer staat op de milieulijst, wat fiscaal voordeel bij zakelijke aanschaf betekent middels de MIA/Vamil-regeling.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2004

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @EMilerscom

Onze partners