Easy Import

Adres

Raasdorperweg 54
1175 KX Lijnden

Telefoon 023 205 2090

Website https://easyimport.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Easy Import is dé auto importeur van Nederland. Jaarlijks importeert honderden voertuigen voor Nederlanders die om wat voor reden dan ook over de grens kijken. Zo importeert Easy Import vele Duitse tweedehands auto's (ook wel jahreswagens genoemd). Deze zijn vele malen voordeliger dan in Nederland. Met name van Duitse kwaliteit merken zoals Audi, Mercedes, BMW, Porsche, noem ze maar op. En niet alleen goedkoper maar doorgaans ook luxer uitgevoerd. Zelfs met de kosten van de import, de BTW, de BPM is het nog aanzienlijk voordeliger in Duitsland aan te schaffen dan in eigen land (meer details: https://easyimport.nl/auto-importeren/wat-kost-een-auto-importeren/).

Een auto invoeren uit Duitsland geschiedt in vier stappen. Allereerst ga je een auto uitzoeken op Duitse auto marktplaats websites. Een overzicht daarvan met de gedachtes van een doorgewinterde importeur daarover kun je hier vinden: https://easyimport.nl/auto-importeren/duitse-autosites-mobile-autoscout-toch-merkdealers/. Je vindt vervolgens je droom auto. Dan is het tijd om de BTW, BPM te gaan berekenen en uit te zoeken welke papieren je nodig hebt. De derde stap omvat de onderhandelingen met de verkoper. In sommige gevallen kun je nog wat afdingen van de totaalprijs. En waar je zeker over wilt zijn, is de garantie. Ten slotte, de daadwerkelijke invoer. Het vervoer, en het laten registreren en verkrijgen van een Nederlands kenteken bij de RDW. Meer informatie over het proces en de stappen in meer detail beschreven: https://easyimport.nl/auto-importeren-duitsland/.

Easy Import voert echter ook Amerikaanse bolides in voor de liefhebber. Of wat te denken van Japanse auto's (JDM). Easy Import heeft ervaring met alle populaire import landen en kan je hierin geheel ontzorgen. Geen omkijken naar papierwerk. Geen lastige rekensommetjes maken v.w.b. de goedkoopste BPM aangifte. Bij Easy Import kun je kosteloos en vrijblijvend een BPM kostenberekening aanvragen via de volgende pagina, https://easyimport.nl/bpm-berekenen-aangifte/. En geen stress met zelf terugrijden. Bij Easy Import kun je verzekerd transport inzetten om de aangeschafte auto veilig bij jou voor de deur te krijgen.

Ook andere voertuigen zoals motors en campers kunnen door Easy Import ingevoerd worden. Zowel particulier als zakelijke import regelen wij. En ook is het mogelijk om je auto als verhuisboedel te laten verplaatsen. Kortom, voor alle mogelijke soorten internationale verplaatsingen van voertuigen kun je op Easy Import rekenen.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Easy Import stimuleert de invoer van elektrische voertuigen. Een steeds groter deel van de auto's die Easy Import naar Nederland brengt is elektrisch aangedreven. Elektrische auto's zijn simpelweg een stuk meer betaalbaar in omringende landen zoals met name Duitsland.

Verder omarmt Easy Import, Het Nieuwe Werken, werknemers in de marketing afdeling kunnen thuiswerken en zodoende de Nederlandse wegen verder ontlasten.

Onze partners