Easy Orange

Adres

Coenecoop 3 A 1
2741 PG Waddinxveen

Telefoon 0182-622618

Website http://www.easyorange.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Easy Orange is een internet groothandel voor merken zoals Dopper en Senz. Bedrijven die actief zijn in de reclame- of relatiegeschenkenbranche kunnen dealer worden van Easy Orange en daardoor nog scherper inkopen. Interesse?

Wij zijn een jonge start-up die een licentie heeft voor het doorverkopen van de populaire relatiegeschenken Dopper drinkfles en de Senz stormparaplu. Beide typisch Nederlandse producten met een duurzame achtergrond. Doordat wij deze producten bij de producent kunnen inkopen, kunnen wij onze producten tegen super scherpe prijzen aanbieden aan wederverkopers.

 

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Easy Orange biedt uitsluitend duurzame producten aan. Zo bieden wij de Dopper drinkfles aan. Veel meer dan een waterfles alleen. Dopper is opgericht uit pure frustratie van de enorme plastic milieuvervuiling. Met de Dopper drinkfles probeert men de afname van plastic PET flessen wereldwijd tegen te gaan. 5% van haar netto-omzet wordt geinvesteerd in de zogehete Dopper Foundation. Een organisatie die zich inzet voor allerlei projecten wereldwijd die zorgen voor verminder van plastic-waste en voor voorlichting en realisatie van schoon drinkwater en sanitatie in landen waar dit totaal niet aan de orde is. Tevens is de Dopper ook Cradle to Cradle gecertificeerd.

De kern van het Cradle tot Cradle is dat alle gebruikte materialen aan het eind van de levensduur van een product nuttig kunnen worden ingezet voor hetzelfde of een ander product. Zo wordt er tijdens het certificeringsproces gecontroleerd op het materiaal, het gebruik van duurzame energie tijdens het productieproces, verantwoord watergebruik en de bijdrage aan sociale rechtvaardigheid. Tevens omvat de Cradle to Cradle Standaard een continu verbeterprogramma, waarbij organisaties een passende strategie voor de toekomst ontwikkelen.

De Dopper Original is Cradle to Cradle gecertificeerd omdat:

  • Er geen giftige of verboden stoffen (zoals Bisfenol A) gebruikt worden in de fles
  • De thermosplasten waarvan de fles is gemaakt, 100% recyclebaar zijn
  • De Dopper klimaatneutraal wordt geproduceerd
  • Oude Doppers ingeleverd kunnen worden bij speciale plastic recyclepunten
  • De fles een grote bijdrage levert aan het terugdringen van het wereldwijde plastic probleem
  • Er een bijdrage wordt geleverd aan drinkwaterprojecten wereldwijd

Wij staan volledig achter Dopper en haar foundation en wij stellen onze klanten dan ook op de hoogte van deze projecten en Doppers visie. In de toekomst zullen wij nog meer producten gaan aanbieden in onze webshop. Uitsluitend DUURZAME producten!

Milieukeurmerken

Onze partners