Ecensy

Adres

Zuideinde 355A
1035 PD Amsterdam

Telefoon 06-53421266

Website http://www.warmtekoudeopslag.info

Locatie

Bedrijfsprofiel

Ecensy, Economic Energy Systems, is in 2001 opgericht door Bram Grabijn.

Bram is van huis uit een regeltechnicus, die zich al meer dan 25 jaar bezighoudt met klimaatbeheersingsystemen.

Na een technische studie, MTS electrotechniek en HTS vliegtuigbouwkunde, en diverse stageperiodes bij een ingenieursbureau, Energie-onderzoekscentrum Nederland (ECN) en TU-Delft, is hij zich verder gaan richten op nieuwe economische en energetische verbeteringen van bestaande systemen.

Naast het feit dat hij oplossingen verzint die goedkoper en duurzamer zijn, ontwikkelt hij ook zelf nieuwe systemen en energetische oplossingen.

Ieder object, ieder project, ieder gebouw heeft zijn eigen manier van energiegebruik. Omdat ze allen onderdeel zijn van de samenleving, dienen ze bij te dragen aan vermindering van de milieubelasting. Maar dit mag niet ten koste gaan van uw winst.

Bram bekijkt ieder object op zich. Hierdoor heeft hij als engineer voor ieder project een oplossing die past. Zowel op duurzaamheid als in de portemonnee. Daarnaast blijft hij actief op het gebied van ontwikkeling. Zo heeft hij een multi-collector ontwikkelt en komt met oplossingen die minder gebruikelijk zijn, maar zeker goedkoper en duurzamer.

Bij Ecensy staan energetische oplossingen met gebruik van duurzame energie centraal, MITS deze economisch ook van waarde is.

Het team achter de heer Grabijn bestaat uit een netwerk van diverse specialisten.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2001

Milieubeleid

Uiteraard is het milieu een belangrijk item bij Ecensy.

Onze partners