ECN Locatie Wieringermeer

Adres

Schervenweg 35a
1771 RT Wieringerwerf

Telefoon 088 5154943

Website http://www.ecn.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

ECN doet al decennia lang onderzoek naar de inzet van duurzame energie. U bent bij ECN dan ook in goede handen als u op zoek bent naar advies over een duurzame energiehuishouding. De rol van ECN beperkt zich echter niet tot die van adviseur. ECN onderscheidt zich door zelf innovatieve oplossingen voor uw specifieke energievraag te ontwikkelen. Van maatwerkoplossingen op het gebied van zonne-energie tot een onderzoek naar de energie-efficiëntie van uw productieproces.

De horizon van de onderzoekers van ECN is echter breder: er wordt niet alleen onderzoek gedaan naar duurzame energiebronnen, ECN doet in opdracht van overheden en bedrijven ook onderzoek naar de gevolgen van energiegebruik en energieproductie op het milieu.

Het onderzoek dat ECN doet vereist specifieke apparatuur, apparatuur die vaak nog niet op de markt beschikbaar is. ECN ontwikkelt deze apparatuur zelf. Daarnaast kunt u bij ECN terecht voor (advies over) de bouw van prototypes, experimentele installaties en materiaaltesten en –analyse.

Klik hieronder voor meer informatie over specifieke onderwerpen:

                        

Branche
Eten en drinken
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @ECN

Onze partners