Eco design flooring

Adres

De Tongelreep 91
5684 PZ Best

Telefoon 0638741206

Website https://ecodesignflooring.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Om aan al uw wensen en behoeften te voldoen heeft Eco Design Flooring bv een brede scala aan diensten die door Door onze specialisten op een vakkundige manier worden uitgevoerd. Daarbij wordt alleen gebruik gemaakt van de allerbeste materialen en hulpmiddelen Die door ons worden verzorgd.

Eco Design Flooring BV maakt kunststofvloeren voor de Utiliteitsbouw, woningbouw en de particuliere markt. Met onze medewerkers staan wij garant voor kwaliteit van onze werken en betrokkenheid met onze klanten. Door de kwaliteitzorg kan Eco Design Flooring u een goede en waterdichte uitvoering garanderen. Op uw verzoek geven wij u graag vrijblijvend meer informatie.

Voor u als opdrachtgever is het van groot belang dat u voor elke project de juiste beslissing neemt voor uw vloer. dit kan voor u een enorme tijd-en Kostenbesparing  opleveren. Eco Design Flooring BV kan dankzij de jarenlang ervaring u altijd het juiste advies geven aan de door u gestelde specifieke eisen voor het totale ontwerp voor uw project.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2016

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners