Eco-Groothandel

Adres

Zeebergweg 10
1051 DE Amsterdam

Telefoon 020 6823707

Website http://www.eco-groothandel.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een groothandel in duurzame, Fairtrade, ecologische en milieuvriendelijke producten. Wij geloven in kleinschalige distributie om groene en milieuvriendelijke producten onder de aandacht te brengen.

Het is immers goedkoper en veel makkelijker om een kleine hoeveelheid producten van diverse fabrikanten tegelijk te bestellen op 1 punt.  Ook wanneer er een vraag komt van een klant voor een milieuvriendelijk product, wat bij u niet op voorraad is, is het voor ons geen enkel punt om dit binnen 24 uur te versturen. Eventueel ook direct naar de klant.

Onze voordelen

- geen minimale afname

- geen hoge verzendkosten: € 6,50 en vanaf €300 gratis.

- elke gewenst aantal is te bestellen, ook van meerdere merken in 1 bestelling.

- makkelijk bestellen en 1 dag levertijd.

- meer dan 1000 producten uit voorraad leverbaar

Onze online catalogus is heel mooi en voorzien van beeldmateriaal en duidelijke kortingen. Zo zie je precies wat je besteld en betaalt. U kunt uw eigen bestellijst maken, de bestelhistorie inkijken en meer productinformatie vinden.

Gratis aanmelden

Voor de Eco-Groothandel site kunt u zich gratis aanmelden en het is geheel vrijblijvend. Vul hiervoor eenmalig het inschrijfformulier in, waarna wij een wachtwoord sturen per e-mail. Het wachtwoord is  na activatie is aan te passen.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

We voeren de meest milieuvriendelijk producten in de markt  , komt er een milieuvriendelijker alternatief dan wordt het oude product weggestemd door onze klanten en nemen we het nieuwste product op.

Twitter @jrrjbos

Onze partners