ECO-job

Adres

Reeweg 146
3343 AP Hendrik-Ido-Ambacht

Telefoon 0783031690

Website https://www.ecojob.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Samenwerking met ECO-job is een verstandige keuze. ECO-job is de partner voor iedereen die een (nieuwe) baan of personeel zoekt op het gebied van milieu. ECO-job is het enige bureau dat zich exclusief toelegt op dit vakgebied. Hierdoor zijn wij bekend met de branche, de bedrijven, de wensen, eisen, mogelijkheden en beperkingen. Samenwerking met een voorsprong dus.

Samenwerking met ECO-job is een vanzelfsprekende keuze als u een gespecialiseerde partner zoekt voor personeelsbemiddeling binnen het vakgebied milieu, en voor iedereen die een carrière ambieert in een van onze werkvelden.
Steeds meer kandidaten afkomstig uit heel Nederland met een achtergrond in De milieubranche schrijven zich in bij ECO-job. Hierdoor beschikt ECO-job over een zeer uitgebreide en actuele database, die ons in staat stelt snel de juiste kandidaat voor uw openstaande vacature te kunnen vinden. Daarnaast hebben wij contact met opleidingen op het gebied van milieu en publiceren wij regelmatig inhoudelijke artikelen in relevante vakbladen.

Met al onze kandidaten houden wij een uitgebreid intakegesprek. Ook met opdrachtgevers maken wij graag persoonlijk kennis tijdens een bedrijfsbezoek. Tijdens deze kennismaking bespreken wij de functie die u beschikbaar heeft, het type medewerker dat u zoekt en het team waarin uw nieuwe collega komt werken. Daarnaast vinden wij het belangrijk een indruk te krijgen van de bedrijfscultuur. Hierdoor kunnen wij gericht en doeltreffend op zoek naar uw ideale nieuwe medewerker.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1993

Milieubeleid

Binnen ECO-job zien we zowel de noodzaak als de voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Door bij onze werkzaamheden rekening te houden met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij creëren we een meerwaarde op economisch, ecologisch en sociaal gebied. Uiteraard passen we dit principe ook toe in onze eigen organisatie.

Onze partners