ECO logies

Adres

Sondernweg, 16
7122 LJ Aalten

Telefoon 0610549512

Website https://www.eco-logies.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

ECO logies is het nieuwe inspiratieplatform voor duurzaam en energieneutraal overnachten in eigen land. 

Duurzame eco-vakanties zijn er in vele tinten groen. Het waaiert al snel uit in meer en minder belangrijke aspecten. ECO logies staat voor solide en concrete maatregelen volgens twaalf heldere eco criteria. Een serieuze drempel die niet zomaar gehaald wordt. Door alleen plekken in Nederland en België te selecteren is bovendien ook de impact van de reis laag. Dit maakt ECO logies uniek!

ECO logies vertelt het positieve verhaal van wat er nu al mogelijk is. Het is onze missie om consument en media meer bewust te maken hoe je duurzaam en energieneutraal kunt overnachten, maar wel comfortabel. ECO logies wil een betrouwbare bron zijn voor journalisten en bloggers. Niet alleen met voorbeelden van mooie duurzame plekjes, maar ook door kennis over eco impact van vakantie in eigen land. ECO logies wil dat duurzaam overnachten net zo normaal wordt als het boeken van een bijzonder plekje. Hierdoor wordt het voor steeds meer vakantieverblijven interessant te investeren en solide te verduurzamen. 

 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2020

Milieubeleid

Iedere ECO logies is duurzaam en -grotendeels- energieneutraal. ECO logies hanteert twaalf heldere criteria, zes voor een laag energieverbruik en zes voor overige duurzaamheidsaspecten. Een ECO logies voldoet daarom minimaal aan zes criteria, waarvan minimaal drie energieprestatie-criteria. Zie www.eco-logies.nl/faq voor een beschrijving van alle twaalf criteria.

Onze partners