Ecodrukkers

Adres

Loosdrechtsweg 198
1215 KD Hilversum

Telefoon 035 720 06 00

Website http://www.ecodrukkers.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Milieuvriendelijk drukwerk, het creëren van meerwaarde

print + studio + fulfillment + beheer

Drukkerij Ecodrukkers produceert al sinds 2004 Ecodrukwerk. Hoogwaardig kwaliteitsdrukwerk, gekoppeld aan een duurzaam productie proces. Ecodrukkers levert daardoor actief een bijdrage aan positieve veranderingen binnen de grafische industrie.

No-waste filosofie

Wij geloven in de kracht van drukwerk en online communicatie. Drukwerk om aandacht en interesse te wekken, een landingspagina om respons te converteren. Door de uitingen op elkaar af te stemmen, roepen we bij uw doelgroep dezelfde beleving op. Door het maken van goede responsanalyses, krijgt u als bedrijf snel inzicht in de interessegebieden van uw afnemers. Hierdoor kan communicatie beter worden afgestemd op het profiel van degene die het ontvangt. Hoe relevanter de boodschap, hoe hoger de respons.

Liever 10 x 1000 op de klantgroep afgestemde informatie, dan 1 x 100.000 onze-size fits all communicatie. 

Betrokkenheid is een belangrijke kracht van Ecodrukkers. Iedere medewerker van Ecodrukkers voelt een hoge mate van betrokkenheid. Het is net dat stapje extra dat het verschil maakt als het bijvoorbeeld gaat om de realisatie van deadlines, beter inspelen op onverwachte situaties en aandacht voor detail.

Duurzaam ondernemen

Alles wat er bij Ecomediagroep gebeurt, heeft als uitgangspunt duurzaam ondernemen. Voor onze productie gebruiken we geen schadelijke oplosmiddelen (solvent-vrij), drukken we uitsluitend met bio-inkten op FSC gecertificeerde papiersoorten. Of we gebruiken Stone Paper. Een papier gemaakt van steenafval. 

Alle materialen, alsmede de productie is volledig CO2-neutraal. We verkrijgen onze energie van Pure Energie: 100% groen en uitsluitend van Nederlandse bodem. Het gehele pand is voorzien van led verlichting en het autopark is volledig elektrisch.

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Producties zonder schadelijke oplosmiddelen (ISOPROPYL), uitsluitend op basis van bio-inkten, FSC gecertificeerd papier en volledig CO2 neutraal. Keurmerken: ISO14001, ECOPRINTED, FSC, CLIMATE CALC.

Twitter @Ecodrukkers

Onze partners