Ecohuisje

Adres

Aristotelesstraat 10
1349 DM Almere Oosterwold

Telefoon 0615527993

Website https://www.ecohuisje.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Ecohuisje is een platform voor het vinden van duurzame overnachtingen. De vakantiehuisjes - en overige vakantieverblijven - op Ecohuisje zijn vanzelfsprekend allemaal duurzaam en in veel gevallen energieneutraal.

Het uitgangspunt van Ecohuisje is om voor, tijdens en na het verblijf een zo minimale impact op de natuurlijke  omgeving te hebben. Of nog beter: om een positieve impact te hebben!

Ecohuisje probeert daarnaast mensen te inspireren om op een groene manier vakantie te vieren in Nederland of dichtbij over de grens. We delen tips en ideeën om dit in praktijk te brengen. Niet alleen in het vakantiehuisje, maar ook daarbuiten. Genieten op een verantwoorde manier, zodat dit ook in de toekomst mogelijk blijft.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2021

Milieubeleid

Ecohuisje maakt het vinden van duurzame vakantiehuisjes voor iedereen toegankelijk. De eco vriendelijke huisjes op de website van Ecohuisje staan vaak op de mooiste plekken in de natuur en zijn er in vele soorten en maten: van luxe tot basic.

Door middel van de "ecoscore" zie je eenvoudig de mate van duurzaamheid van het vakantieverblijf. Bij ieder huisje staat ook duidelijk aangegeven welke duurzaamheidsmaatregelen er allemaal getroffen zijn.

Onze partners