EcoKadobon

Adres

Bellevuelaan 297
2012 BX Haarlem

Telefoon 084-8360917

Website http://www.ecokadobon.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Met de EcoKadobon heb je de keuze uit meer dan 10.000 duurzame en fairtrade cadeaus! Zo vind je altijd iets dat goed bij jezelf past en goed is voor de wereld. De EcoKadobon is online in te leveren bij vele leuke webshops met verrassende artikelen. Van fairtrade tassen, eerlijke sieraden, biologische kleding en veilige baby & kinderproducten tot natuurlijke verzorging, duurzaam slapen, milieuvriendelijke gadgets en biologische voeding. De EcoKadobon kan ook besteed worden bij vele goede doelen van Nederland.

Inwisselen EcoKadobon

Inwisselen kan bij alle aangesloten webwinkels die op ecokadobon.nl vermeld staan. Wanneer je klaar bent met winkelen bij de webwinkel van je keuze, kies je bij het afrekenen voor: 'betalen met Kadobon-online / EcoKadobon'. Vervolgens vul je de code in die je ontvangen hebt. Wanneer je hierna nog tegoed over hebt, kun je dit een andere keer of bij een andere webwinkel gebruiken. Wil je meer aanschaffen dan de waarde van je bon? Je kunt dan gemakkelijk bijbetalen via iDEAL.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Enkel de beste webwinkels met een 100% duurzaam en/of fairtrade assortiment kunnen deelnemer worden van EcoKadobon en/of FairtradeCadeaubon. Een groot deel van het assortiment is gecertificeerd natuurlijk, biologisch, fairtrade of een combinatie daarvan. Dit garandeert de kwaliteit en houdbaarheid van de producten. Onze deelnemende webshops zijn altijd op zoek naar de laatste producten en continue verbetering van het aangebodene. Wij zoeken continu naar nieuwe deelnemers die een aanvulling geven op ons assortiment bij bestaande deelnemers. 

Twitter @EcoKadobon

Onze partners