Ecological Textiles

Adres

Minister Bongaertsstraat 137
6042 CK ROERMOND

Telefoon 0475-334073

Website http://ecologicaltextiles.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

U vindt bij Ecological Textiles alle soorten duurzame textiel materialen. Veel artikelen zijn standaard en voortdurend uit voorraad leverbaar.

De collectie van Ecological Textiles bestaat vooral uit gebreid en geweven doek, met een gewicht van 60 gram tot 650 gram per vierkante meter. Van biologische katoen tot en met gerecyled polyester. In de webwinkel vindt u materialen die u direct kunt bestellen.

Ecological Textiles is agent voor internationale bedrijven zoals het Japanse Avanti en het Australische Melbourne Textile Knitting. Het grootste deel van de biologische katoenen collectie komt uit Turkije en Japan. Ook diverse collecties van europese breiers en wevers zijn opgenomen in het assortiment.

Materiaalonderzoek en productontwikkeling zijn kernactivteiten van Ecological Textiles met als doel nieuwe producten te ontwikkelen die uitsluitend een positieve impact hebben op de leefomgeving.

Ecological Textiles  adviseert welke materialen en productieprocessen het meest duurzaam zijn. Welke certificering u het beste kunt inzetten en waar te beginnen met duurzame productie.

Branche
Industrie
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2005

Milieubeleid

Ecological Textiles is GOTS- gecertificeerd

Milieukeurmerken

Twitter @Ecotextiles

Onze partners