ECOSCALA

Adres

Soesterbergsestraat 127
3768 MB Soestduinen

Telefoon 0355238900

Website http://ecoscala.weebly.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Na ruim 20 jaar ervaring in nieuwbouw en renovatie zijn wij in 2006 gestart met bio-ecologisch bouwen en het leveren van geschikte producten en diensten om onze opdrachtgevers te voorzien van de meest vooraanstaande ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en gezond bouwen en wonen.

De jaren ernaar waren gevuld met een extreem uitgebreide en diepgaande zoektocht en vele opleidingen naar landen als Duitsland, Oostenrijk, Polen, Scandinavie, Switserland en Frankrijk om zowel de oorsprong van materialen en ambacht als ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van innovatie te ontdekken. Dit heeft geresulteert in een zeer specialistisch internationaal netwerk aan producenten, leermeesters en deskundigheid, die we met ECOSCALA en alle daaraan verbonden activiteiten in Nederland geintroduceerd hebben. Van tentoonstellingen tot post-academische opleidingen, van open-deur-dagen tot lezingen op monumentenbeurzen, van gastlessen op hogescholen en universiteiten tot/ met het begeleiden van bachelor- en masterstudenten... we durven trots beweren, dat we onze sporen verdiend hebben.

In 2008 mochten we het eerste bio-ecologische passiefhuis bouwen, in 2010 een rijksmonument renoveren. Daaromheen hebben we zowel hoog innovatieve nieuwbouw als ook baanbrekend behoud van later benoemde monumenten mogen utivoeren.

We zijn in 2006 begonnen als eenmanzaak. Eigenlijk een eenvrouwbedrijf. Tussentijds hadden we meer dan 35 medewerkers in dienst. We zijn een familiebedrijf, waar iedereen zich ook echt lid van een groot gezin voelt. We hopen, dat we deze familiegedachte ook in onze projecten tot uw voordeel kunnen maken.

Bouwt u met ons mee aan een mooie toekomst?

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2006

Milieubeleid

Geen opgave

Milieukeurmerken

Twitter @ecoscala2050

Onze partners