ECOstyle

Adres

Ecomunitypark 1
8431 SM Oosterwolde

Telefoon 0516 432 122

Website http://www.ecostyle.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

ECOstyle Nederland BV maakt onderdeel uit van ECOstyle Group met het hoofdkantoor in Oosterwolde, Nederland. Ook ECOstyle België bvba, ECOstyle Denmark A/S, Florissa GmbH in Oostenrijk en een verkooppunt in Rusland behoren hiertoe. ECOstyle Group telt ruim 100 medewerkers.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1967

Milieubeleid

Met zeven concrete ambities leveren we op deze vlakken meerwaarde en een actieve bijdrage om de wereld beter door te geven aan volgende generaties:

De werkzaamheid en samenstelling van onze producten: Met de 100% natuurlijk werkzame ECOstyle producten herstellen of behouden steeds meer particulieren en professionals de natuurlijke balans van plant en dier (ambitie #1).

Onze bijdrage als onderdeel van de maatschappij: een actieve kennispartner (ambitie #2), een betrokken ketenpartner (ambitie #3) en een goede werkgever zijn (ambitie #4).

Het streven zo min mogelijk energie en zo veel mogelijk duurzame grondstoffen te gebruiken bij onze inkoop (ambitie #5), op kantoor en in het magazijn (ambitie #6) en op het natuurlijke bedrijventerrein Ecomunitypark in Oosterwolde (ambitie #7).

Lees hier hoe wij deze ambities realiseren.

Onze partners