Ecotextieldruk BV

Adres

Wasaweg 16a-16B
9723 JD Groningen

Telefoon 050-5499998

Website http://eco-tex.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

ECO-Textieldruk BV is een van de eerste Nederlandse Textiel-zeefdrukkerijen die voor 100% gebruikt maakt van grondstoffen, inkten en duurzame energie die Ecologisch verantwoord zijn. Dmv o.a: warmte terugwininstallaties, het opvangen en hergebruiken van water, energie zuinige drukmachines, digitale technieken en communicatie, zijn wij toonaangevend op het gebied van energie zuinige en een ecologische manier van verantwoorde textiel bedrukking.

Duurzaam drukken bespaart energie en daarom op termijn ook kosten. ECO-Textieldruk is van mening dat hierdoor de prijzen voor het bedrukken van Textiel juist goedkoper zouden moeten zijn ipv duurder. Eco mag en hoeft geen excuus te zijn voor hogere kosten. Vaste relaties van ECO-Textieldruk worden daarom ook beloond met extra korting. Samen met een zeer ervaren team van drukkers en studio mensen zijn wij in staat om snel voordelig maar vooral ook ecologisch verantwoord uw opdrachten discreet uit te voeren.

Wij bieden onze vaste opdrachtgevers een unieke service aan waarmee zij de volledige voortgang van hun opdrachten on-line kunnen blijven volgen.

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

In het jaar 2010 hebben wij onze volledige productie aangepast aan het mileu belijd van onze nieuwe directie. Hierdoor hebben wij ook onze oude naam omgezet naar ECOTextieldruk.

Wij zijn trot dat wij als eerste zeefdrukkerij nu voor 100% ecologische producten gebruiken, bovendien heben wij warmte terugwin instalaties en energiezuinige machines aangeschaft om niet alleen mileu verandwoord, maar ook economisch zuinig te kunnen produceren.

Ecotextieldruk is ook gespecialiseerd en ecologische textiel en groene relatiegeschenken.

Bel ons gerust voor meer info wij helpen u graag.

Onze partners