Ecowave BV

Adres

Brugstraat 153
6131 AC SITTARD

Telefoon 046-4580889

Website http://www.ecowave.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Ecowave biedt innovatieve oplossingen en services, om de goederenstroom van gebruikte telecomproducten te reguleren en de groei van de afvalstromen te verminderen. Wij streven naar maximaal hergebruik van ingezamelde producten. Naast inzameling biedt Ecowave met www.smart2have.com ook een platform waar u tweedehands refurbished smartphones kunt aanschaffen.

Ecowave heeft diverse services op maat ontwikkeld voor de retail, overige bedrijven, de consument, die terecht kan op onze website www.gsmloket.com of om geld in te zamelen voor het goede doel. Zo bieden we alle partners in de keten voordeel.

Ecowave werkt met betrouwbare partners, die de Europese richtlijnen (WEEE) hanteren. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat de miljoenen telefoons, die nu ongebruikt bij de consument thuis liggen, niet als afval worden weggegooid maar een betere bestemming krijgen.

Onze services zijn zo ingericht dat ze eenvoudig kunnen aansluiten aan uw richtlijnen op het gebied van “Environmental en Corporate Responsibilities“.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2006

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners