Eeko Print

Adres

Solingenstraat 8
7421 ZT Deventer

Telefoon 0570 858500

Website http://www.eekoprint.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Print prijsvriendelijk & milieubewust met Eeko Print

Onze cartridges zijn gerecycled (remanufactured). Dit betekent dat lege cartridges als basis worden gebruikt voor de Eeko Print cartridges.

Lege cartridges verzamelen wij middels ons inzamelprogramma Eeko (zie milieubeleid)

De ingezamelde cartridges worden bij onze producenten aangeboden. Hier worden ze  gecontroleerd en zorgvuldig schoongemaakt. Daarna worden de toners voorzien van onder andere nieuw tonerpoeder en een nieuwe drumrol. Tot slot worden de cartridges uitvoerig getest en in een gesealde verpakking weer aangeboden door Eeko Print.

Deze manier van werken zorgt er voor dat er nauwelijks gebruik wordt gemaakt van nieuwe grondstoffen. Een tonercartridge kan op deze manier tot wel vier keer hergebruikt worden zonder dat er sprake is van kwaliteitsverlies.

Naast het feit dat u met het gebruik van onze Eeko Print toners gemiddeld 50% bespaart op gebruik van originele toners, levert u ook een bijdrage aan een beter milieu! 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Eeko Print is ontstaan als uitbreiding op het Eeko® inzamelprogramma, waarbij u uw lege toners- en inktcartridges en uw gebruikte mobiele telefoons kunt inzamelen voor een duurzame verwerking ten behoeve van een goed doel.

In samenwerking met het Eeko® Inzamelprogramma voorkomen we dat er jaarlijks 600 zeecontainers vol cartridges op de afvalbergen belanden. Wilt u ook meewerken aan het Eeko® inzamelprogramma en tevens een goed doel steunen? Vraag nu gratis inzamelmateriaal aan op www.eeko.com.  

Eeko Print focust zich op het leveren van remanufactured cartridges. Op deze manier geven we de cartridges die bij Eeko worden ingeleverd een tweede leven en bieden we u een voordelige manier van printen aan!

Milieukeurmerken

Twitter @Eekoprint

Onze partners