Eigenheym natuurlijk wonen

Adres

De Steenmarter 5b
5622 NJ Eindhoven

Telefoon 06-13662451

Website https://eigenheym.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij Eigenheym natuurlijk wonen kunt u terecht voor verkoop en applicatie van natuurlijke bouwmaterialen.

De specialist voor verkoop van natuurverf, kalkverf, krijtverf, leemproducten, kalei, tadelakt en glanspleisters, pigmenten, olie & was, isolatie en schilder & stucbenodigdheden.

Bij Eigenheym natuurlijk wonen vindt u alles wat u nodig heeft om uw verbouwing of klus op een milieuvriendelijke en ecologische manier uit te voeren, tegen een scherpe prijs.
Eigenheym levert o.a. diverse soorten natuurverf, leemstuc, kalkstuc, tadelakt, pigmenten, olies & wassen en isolatiemateriaal. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in waterdichte glanspleisters. Wij importeren een mooie kalk glansstuc die toepasbaar is op vloer en wand. Deze is ook uiteramate geschikt voor de badkamer. Deze glansstuc is dampopen heeft de uitstraling van tadelakt maar is een stuk goedkoper.
Wij zijn verkooppunt van Cocomosaic. Een mooie wandbekleding gemaakt van kokos en hout.

Wij leveren alle producten van de merken Auro, Aquamarijn, Claytec, Cocomosaic, Emente, Pavatex, Stoopen en Meeûs, Stuc and Staff, Tierrafino en Uula.

Eigenheym natuurlijk wonen biedt snelle levertijden.
Voor de meeste producten geldt als u voor 11.00 uur besteld, dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis.

Eigenheym natuurlijk wonen kan ook zorg dragen voor de uitvoering van uw verbouwing.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Alle producten die Eigenehym verkoop en verwerkt zijn op natuurlijke basis. Een groot deel van het assortiment is zelfs volledig biologisch afbreekbaar of bestaat uit natuureigen stoffen als kalk en leem. Grondstoffen die vaak gebruikt worden voor de producten in ons assortiment zijn bijvoorbeeld vlas, leem, kalkzandsteen, kokos, hout, hennep en wol. Gezonder voor mens en milieu.

Milieukeurmerken

Twitter @eigenheym

Onze partners