Eigenheym natuurlijk wonen

Adres

De Steenmarter 5b
5622 NJ Eindhoven

Telefoon 06-13662451

Website https://eigenheym.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij Eigenheym natuurlijk wonen uit Eindhoven kunt u terecht voor duurzame isolatie. Wij isoleren van uw dak, vloer of tussenwand op ecologische wijze met cellulose. Wij isoleren uw nieuwbouwwoning of houtskeletwoning vakkundig, snel en betaalbaar. Daarbij maken we gebruik van duurzame en natuurlijke materialen die onschadelijk zijn voor mens, dier en milieu. 
Onze dakisolatie, vloerisolatie en wandisolatie van cellulose is natuurlijk, snel geïnstalleerd en vult alle kieren en gaten nauwkeurig.
Celluloseisolatie is een duurzame en milieuvriendelijke manier om een dak, wand of vloer te isoleren. Het is gemaakt van gerecycled papier en wordt geproduceerd door het fijn te hakken en te vermengen met een brandvertragend middel. Cellulose isolatie heeft een hoge warmte-isolerende waarde en kan worden gebruikt in zowel nieuwbouwprojecten als renovaties.  

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

De isolatie die wij gebruiken is gemaakt van cellulose. Het is gemaakt van gerecycled papier en wordt geproduceerd door het fijn te hakken en te vermengen met een brandvertragend middel. Dit betekent dat het een lagere milieubelasting heeft dan andere isolatiesoorten.

Milieukeurmerken

Onze partners