EJS Wandstyling.com Training & Advies

Adres

Jasmijnlaan 4
4328 KR Burgh Haamstede

Telefoon 06-22528070

Website http://www.wandstyling.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Verbouw & Renovatie

Wandstyling.com is gespecialiseerd in verbouw, waarbij de opdrachtgever de voorkeur geeft aan natuurlijke bouwproducten.

  • Verbouw en renovatie van uw complete woning;
  • Isoleren van panden met natuurlijk isolatiemateriaal;
  • Het aanleggen van wandverwarming;
  • Afwerking van wanden en plafonds;
  • Realisatie van uw complete droom badkamer

Tadelakt is een waterdichte glans-pleister op basis van natuurkalk. Voor de liefhebber van een authentieke, natuurlijke uitstraling is dit iets bijzonders. Tadelakt is uitermate geschikt voor toepassing in de badkamer.Tadelakt heeft door lichtinval, structuur en glans een bijzondere uitstraling.

Marmorino heeft een niet opdringerige en elegante flair, niet alleen om te kijken en te voelen. Marmorino is een pure kalkpleister, gemaakt volgens het Italiaanse “recept” voor een zijde-matte of matte-afwerking, afhankelijk van de uiteindelijke behandeling. Het verschil met Stucco Venetie is de korreldikte van het marmermeel. Dit geeft de Marmorino een mediterraan, troebel uiterlijk en Stucco Venetie heeft een uitgesproken marmering en glans en kan tot een zeer hoge glansgraad worden gebracht. Met een laatste eindafwerking met zeep of was kun je een satijnen glans achtig oppervlakte bereiken. Als Marmorino onbehandeld blijft, resulteert het in een zijdemat tot matte  oppervlakte.
Marmorino is een prachtig en gladde zijde mat wandafwerking waarmee fantastische een zeer decoratieve resultaten kunnen worden bereikt. Marmorino staat bekend als een klassieke Venetiaanse gips, maar zijn oorsprong blijkt veel ouder zijn, die dateert uit de Romeinse tijd.
Het is effectief, zelfs in zeer vochtige omstandigheden. De anti-bacteriële eigenschappen evenals visuele effecten zijn ook zeer wenselijk voor luxe badkamers en andere ruimtes.
Niet beperkt tot het interieur te gebruiken, kan men het zien aan de buitengevel van veel gebouwen met een groot effect.

Leemstuc is een milieuvriendelijke bouwstof met een rijke traditie die geschikt is voor interieurgebruik. Leem heeft bijzondere kwaliteiten. Het is dampdoorlatend en kan daardoor warmte en vocht reguleren. Het proces van opnemen en afscheiden geldt ook voor warmte. Leem blijft koel in de zomer en warm in de winter.
Tierrafino leemfinish is een 100 procent natuurlijk bouwmateriaal samengesteld uit verschillende soorten zand en gekleurde klei uit zandgroeven in Europa en bevat geen enkele chemische toevoeging of kleurpigmenten.

De schilderterm fresco (Italiaans voor 'vers') stamt van de Italiaanse uitdrukking buon fresco, ('goed vers') Deze techniek wordt al eeuwen gebruikt om het interieur te verfraaien. Ook op buiten muren kan een fresco een verrijking van het woongenot betekenen. Verschil met wandschildering is dat men schildert op de muur en een fresco schildert men met natuurlijke pigmenten in verse stuclaag.

We verkopen producten van Tierrafino en Rialto colors zie onze website.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1997

Milieubeleid

We proberen zoveel mogelijk te werken volgens Cradle to Cradle norm.

Onze partners