EKO de PEKO

Adres

Bankven 63
5052 BB Goirle

Telefoon +31 6 2488 3609

Website http://www.ekodepeko.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

EKO de PEKO is een frisse online winkel voor leuke en bewuste kinderkleding, accessoires en spulletjes voor schoolgaande kinderen die net even anders zijn dan de gewone kledingmerken. Al onze producten passen bij de optelsom:

EKO de PEKO = bio + eerlijk + duurzaam
 

Bij EKO de PEKO vinden we heel belangrijk dat de producten die we verkopen:

  • gemaakt zijn van biologische grondstoffen;
  • zonder gifstoffen worden bewerkt (het verven en bedrukken van de kleding) en dus zonder schade voor de gezondheid van hen die het produceren, en voor de drager(tjes) van onze kleding;
  • onder eerlijke omstandigheden worden geproduceerd (eerlijke lonen en goede arbeidsomstandigheden);
  • leuk zijn voor kinderen die kind mogen zijn (ipv mini-volwassenen met alle snel wisselende trends die daarbij horen);
  • lang mee gaan door de kwaliteit en de doordachte manier van ontwerpen, de wasbeurten goed doorstaan en OOK door kleine broertjes/zusjes/neefjes/nichtjes nog gedragen kunnen worden. Want ook dat is duurzaam!

We zouden het leuk vinden als je kennis wil maken. Wij delen namelijk graag onze passie voor leuke en fijne kinderkleding, die op een manier die goed voor mens en natuur tot stand is gekomen.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

Wat doen we zelf?

Zowel privé als zakelijk wordt steeds bewuster geleefd en gewerkt; FSC papier, milieuvriendelijk drukken, groene stroom, spaarlampen, veel fietsen (ook als het regent!), afval scheiden, nauwelijks printen, biologische alternatieven voor zo ongeveer alles (kleding, voedsel, schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten etc.) en steeds weer zoeken naar manieren om dingen nóg bewuster te doen. Het is inmiddels een sport geworden… Daarnaast doneren we aan goede doelen die ook bijdragen aan een mooiere wereld, zoals Oxfam Novib en het WNF.

Milieukeurmerken

Twitter @EKOdePEKO

Onze partners