eL-Tec elektrotechnologie

Adres

Hoopjesweg 2
8051 DB Hattem

Telefoon 038 444 5200

Website http://www.eL-Tec.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Maritieme en civiele elektrotechniek. eL-Tec elektrotechnologie staat voor innovatie van techniek en middelen en het minimale gebruik van energiebronnen. Zij levert diensten en producten voor de scheepsbouw, industrie en machines, utiliteit en woningbouw en ontwikkelt nieuwe elektronica. Ze ontwerpt en levert onder andere installaties en beheersystemen voor luxe woningen, residentiële woningen, bedrijfspanden en gebouwen van openbaar nut, in nieuwbouw, verbouw en modernisering.

Dat houdt in dat zij niet alleen breed georiënteerd, maar ook zeer gespecialiseerd is. eL-Tec elektrotechniek zoekt net zo lang door tot de meest praktische en dus prettige oplossing voor u is gevonden. En dat is voor u een geruststellend gevoel.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Twitter @eLTec_BV

Onze partners