Electric Ship Facilities

Adres

Repelweg 6
8316 PV De Voorst/Marknesse

Telefoon +31 (0)6 53 23 43 77

Website https://www.electricshipfacilities.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Het Nederlandse familiebedrijf Electric Ship Facilities heeft meer dan 15 jaar ervaring in elektrische en hybride aandrijf-en energiesystemen voor recreatieve en commerciële doeleinden.

Electric Ship Facilties biedt een complete lijn van zero emissie energiesystemen met Methanol brandstofcellen. Een zero emissie energiesysteem bestaat uit een tank met methanol/ watermix, een methanol brandstofcel, een batterij, een omvormer en communicatie apparatuur.

De stille en duurzame energieoplossingen van Electric Ship Facilities bieden de mogelijkheid om mobiele energie op te wekken. De energiesystemen zijn breed toepasbaar in verschillende branches, zoals de watersport, de bouw en de evenementenindustrie.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Het is de missie van Electric Ship Facilities om door middel van zero emissie innovatieve technologie de energietransitie te versnellen.

Electric Ship Facilities participeert in diverse innovatieprojecten. Binnen het programma Green Shipping Waddenzee worden de zero emissie energie systemen toegepast in schepen volgens de vernieuwde regelgeving. Een van de pilot schepen is de volledig elektrisch aangedreven Northman 1200 Electric. Deze schone aandrijf-en energie systemen zijn ook geschikt voor de verduurzaming van de bruine vloot en de visserij.

Onze partners